انجمن حمایت از کودکان مبتلا به سرطان خراسان

معرفی:
موسسه حمایت از کودکان مبتا به سرطان خراسان در سال 1394 با شماره 4842 به ثبت رسید. ایده اولیه تأسیس این موسسه توسط زنده یاد
معصومه شریفی سرابی با آگاهی از مشکلات کودکان مبتا به سرطان مطرح گردید. موسسه با انگیزه کمک به هم نوع شکل گرفته و توجه خود را
معطوف به بیماری سرطان اطفال نموده است. مأموریت اصلی موسسه، درمان و حمایت همه جانبه از کودکان مبتا به سرطان و خانواد ههای ایشان با
حفظ چهارچوب حقوق بیماران است.
این موسسه غیرانتفاعی، غیر سیاسی و غیر دولتی است که با اتکاء به جلب مشارکت های مردمی و انواع کم کهای بشر دوستانه اعم از نقدی، کالا،
خدمات و دانش فنی در کنار تاش صمیمانه داوطلبان در جهت تحقق اهداف بشر دوستانه، اداره می شود.
مدیر عامل:
احمد یزدان پناه
هیأت مدیره:
زهرا بدیعی، عبدالله بنی هاشم، پیمان سحرخیز، عبدالحمید شیبانی، شیما شریفی سرابی، علیرضا وارسته، احمد یزدان پناه
هیأت امنا:
بهره گیری از ظرفی تهای خرد جمعی و جلب مشارکت های مردمی یکی از اصول حاکم بر نحوه مدیریت موسسه می باشد و با همین رویکرد بنیانگذاران از همان ابتدا به جلب همکاری متخصصان و معتمدان عرصه صنعت ، اقتصاد، پزشکی پرداخته اند تا بتوانند همواره با اندیشه های سازنده ی این افراد به سوی سازمانی متعالی قدم بردارند. اعضای هیات امنا همگی داوطلبانه این مسووليت و سمت را در کنار فعالیت حرفه ای خود تقبل کرد هاند.
این مشارکت نمادی از مسئولیت پذیری اجتماعی فعالان عرصه های نامبرده است.
زهرا بدیعی، عبدالله بنی هاشم، غلامعلی ثنایی، پیمان سحرخیز، عبدالحمید شیبانی، شیما شریفی سرابی، حمید فرهنگی، علی فیضی لا یین، علی قاسمی، علیرضا وارسته، احمد یزدان پناه

فعالیت های انجام شده در مؤسسه:
» بازارچه هدایای نوروزی در اسفندماه 1394 برگزار شده است که عواید حاصل از بازارچه صد در صد به نفع کودکان مبتا به سرطان صرف هزینه دارو و درمان می شود.
» برگزاری مولودی و جشن هایی خاص در ایام خاص در بیمارستان جهت ایجاد روحیه شاد در کودکان مبتا به سرطان بستری در بخش یکی دیگر از فعالیت های موسسه می باشد.
نحوه عملکرد مؤسسه:
» در زمان مراجعه ی بیمار با برگه پاتولوژی و گواهی پزشک، موسسه حمایت از کودکان مبتا به سرطان خراسان برای کودک تشکیل پرونده می دهد.
چنانچه بیمار تحت پوشش هیچ بیمه ای نباشد، به بیمه سامت معرفی و راهنمایی می شود. موسسه، هزینه های آزمایش، دارو، نگهداری اسپرم و بند ناف، آنژیوگرافی ، فیزیوتراپی، MRI و رادیولوژی و ... را طبق درصد حمایتی بیمار پرداخت می نماید. هزینه عینک برای بیماران مبتا به تومور مغزی و ریتنو لایستوم و همچنین هزینه کمک خرج تا سقف 2 میل ییون ریال یک بار در سال پرداخت می شود. آزمایش جهت پیوند برای تمامی اعضای خانواده بیمار انجام می شود و سقف هزینه پیوند مبلغ 80 میلیون ریال با بیمه است که با دستور پزشک انجام می پذیرد. همچنین هزینه پیوند برای بیماران عراقی، افغانی قابل پرداخت می باشد.
» در مواردی که کودک بیمار و خانواده او جهت درمان مراجعه می نمایند، هزینه ایاب و ذهاب با تأ یید پزشک قابل پرداخت می باشد.
» پرداخت هزینه دانشگاه با تأ یید مهر آموزش دانشگاه و کارنامه انجام می شود.
» هزینه دندانپزشکی به علت عوارض شیمی درمانی و با تأ یید پزشک به مراکز دولتی طبق درصد حمایتی قابل پرداخت است.

روش های جلب مشارکت:
» قلک: یکی از روش های مشارکت اجتماعی افراد حقوقی، سازمان ها و شرکت ها با موسسه، استقرار قلک های بزرگ در محل کار آنهاست.
قلک های مستقر شده در محیط، نشانه ی مسوولیت پذیری اجتماعی آن سازمان است و علاقه ی آن سازمان در ترویج مهر و انسان دوستی را در جامعه نشان می دهد و تصویری مثبت از سازمان را در ذهن مخاطب ایجاد می کند. همچنین قلک هایی در ابعاد کوچکتر نیز برای استفاده در منازل طراح شده است که در اختیار یاوران موسسه قرار می گیرد. جهت هماهنگی و دریافت این قلک ها می توانید با شماره های ذکر شده تماس حاصل نما یید.
» عضویت: بخش عضویت یکی از بخش های تأثیرگذار در تأمین عواید موسسه حمایت از کودکان مبتا به سرطان خراسان می باشد. در این بخش افراد مبالغی را به صورت ماهیانه، منظم و مستمر پرداخت می کنند تا پاسخی به یکی از اهداف موسسه که ایجاد عواید پایدار جهت استمرار و گسترش خدمات به کودکان تحت پوشش است، داده باشند.
لبخند شاد هر کودک حاصل همراهی تک تک یاوران و نیکوکاران مهربانی است که با کمک های مستمر ولو اندک ولی با ارزش خود، گامی بلند در جهت بهبودی هر کودک مبتا به سرطان برداشته اند.

شماره حساب مؤسسه: 05252511953 و شماره کارت : 6104-3378-4152-9892

به نام مؤسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان خراسان